Rólunk

A ListaMester megálmodója, létrehozója és üzemeltetője egy magyar cég, a Bithuszárok Bt. Mint a nevünk is mutatja, kis csapatként kezdtük pályafutásunkat, akiket eleinte kizárólag a lelkesedés fűtött; fő fejlesztőnk akkor is megalkotta volna a ListaMestert, ha soha egy fillért nem kapott volna érte.

Kis cégként indultunk, ezért megértjük és támogatjuk a hazai és külföldi kisvállalkozókat. Olyan szoftvert készítettünk, amit induló cégek is meg tudnak fizetni, és ami fejlődésük, növekedésük során listájukkal együtt bővíthető. A mai napig pontosan emlékszünk arra, hogy milyen érzés induló vállalkozásnak lenni, ezért számunkra a kisvállalkozások is ugyanolyan fontosak, mint a multinacionális nagyvállalatok. A legkisebb ügyfelünk is bármikor megkereshet minket, ha problémája van, vagy ha új funkcióra van ötlete. A ListaMesternek kiemelten fontos, hogy nem a saját ötleteit akarja „lenyomni” az ügyfelek torkán, hanem az ügyfeleket kérdezzük meg, hogy milyen fejlesztésre van még szükségük.
Nem elégszünk meg azzal, hogy nagyszerű szoftvert alkottunk; folyamatosan dolgozunk rajta, hogy még nagyszerűbb legyen!

Hitvallásunk tízparancsolata

1. Hiszünk az adott szó erejében.

Ha megígérünk valamit, az egy aláírt szerződéssel egyenértékű.

2. Hiszünk a kisvállalkozókban.

A legkisebb ügyfelünk pont ugyanolyan fontos, mint a legnagyobb.  A kezdő vállalkozók ingyenesen használhatják szolgáltatásaink összes funkcióját.

3. Hiszünk a kezdőkben.

A ListaMestert az első pillanattól korlátlan ideig, ingyenesen használhatod és az ingyenes csomagban az összes funkciót megkapod.

Miért?

Mert tudjuk, hogy valahol el kell indulnod és tudjuk, hogy az elején még korlátozottak a lehetőségeid. Mi abban szeretnénk segíteni, hogy minél hamarabb nagyra nőhess!

4. Hiszünk a növekedésben.

A Listamestert a legkisebbek is elkezdhetik használni, de a legnagyobbak sem tudják kinőni; segítünk listád bővítésében és veled együtt növekednek csomagjaink is.

5. Hiszünk a nagyvállalkozókban is.

Bármilyen nagyra nősz, a ListaMestert nem tudod kinőni; a legnagyobbaknak kedvező árú, korlátlan csomagokkal kedveskedünk. A ListaMester tudása és funkciói a legnagyobb ügyfeleink igényeit is kielégítik.

6. Hiszünk a szabályokban.

Törvénytisztelő cég vagyunk; soha nem küldünk spamet.

Csak olyan ügyfelekkel dolgozunk együtt, akik ugyanígy gondolkodnak.

A spamelőket eltávolítjuk sorainkból – az ő viselkedésük a mi megítélésünkre is rossz hatással lenne!

7. Hiszünk a folyamatos fejlődésben.

Nem azért találunk ki újabb és újabb funkciókat, hogy minél drágábban adhassuk a szolgáltatásainkat, hanem azért, hogy neked hatékonyabb legyen a marketinged.

(Meg azért is, mert imádunk fejleszteni és szeretjük a kihívásokat.)

8. Hiszünk a közvetlen kapcsolatban.

Nem ülünk elefántcsonttoronyban, nem vagyunk egy messzi-messzi galaxisban; ha problémád van, vagy ha egy új funkcióra van ötleted, könnyedén elérhetsz minket. Akár a vezető fejlesztőnkkel is közvetlenül megbeszélheted a részleteket.

9. Hiszünk az egyszerűségben.

Mi is utáljuk az adminisztrációt, ezért nálunk nem havonta, csak évente kell fizetned. Miért utalnál 12x pénzt, ha egyetlen átutalással egész évre letudhatod az előfizetést?

Te is, mi is kevesebb időt töltünk így az adminisztrációval – több időnk marad a fejlesztésekre!

10. Hiszünk a ListaMesterben!

 

Történetünk

A ListaMester szenvedélyből lett.
Az e-mail korszak hajnalán, amikor az emberek elkezdtek tömegesen leveleket küldeni, két lelkes programozó egy könnyen használható szoftvert akart létrehozni.
Olyat, amivel egyszerűen lehetett e-maileket küldeni nagyobb listákra is.
Ez volt a lev-lista.hu.

Ám később ez már kevés volt; egy egyszerű, hatékony, de alapvetően erősen korlátolt eszköz, ami már nem tudta kiszolgálni a rohamosan növekvő igényeket.

A lev-lista alkotóját egy svájci kirándulás során csókolta homlokon a Múzsa, s a túrázás lopott perceiben pötyögte be laptopjába a fejlettebb, jobb, okosabb program alapjait, amit később hosszas csiszolás után tárt a nyilvánosság elé 2009-ben.

Így született a ListaMester.

 

A kezdeti kódokat persze számtalanszor fejlesztettük, újraírtuk már, a rendszer egyre jobb és egyre több embert tud kiszolgálni.

Jelenleg több mint 8 000 elégedett felhasználónk van.

Kérdésed van? Szeretnél többet tudni a szolgáltatásainkról? Nézd meg a Funkciókat vagy kattints a GY.I.K. menüpontra és megtalálod a válaszokat a kérdéseidre!
Ha a fenti oldalak mégsem elégítik ki információigényedet, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Minden megkeresésre gyorsan és személyesen válaszolunk.

A ListaMester történelme

A ListaMester üzemeltetője, a Bithuszárok Bt. több éves tapasztalattal rendelkezik webes szolgáltatások működtetése terén. A ListaMestert a lev-lista.hu levelezőlista szolgáltatás hívta életre az ottani hírlevél felhasználók magasabb igényeinek kielégítése céljából. A lev-lista.hu évről évre népszerűbb, a magyar internetes élet közismert szereplőjévé nőtte ki magát a sok tízezres listatulajdonosi táborával és több százezer listatagjával.
 

Hírlevélküldő fizetése bankártyával Az eladó adatai: Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság, 2051 Biatorbágy, Damjanich u. 8., adószam: 21158218-2-13, cégjegyzékszám: 13-06-065996, elérhetőség: http://bithuszarok.hu, info kukac bithuszarok pont hu. Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről