Marton Genetics oldala

 

Tudj meg többet rólunk<olvasd!

Kedves Látogató!

Új arculattal, és az immár 30 éve jól megszokott, kiváló minőségű vetőmagokhoz tartozó magas színvonalú szolgáltatásokkal folytatja működését a Marton Genetics® cégcsoport.  A megújult brand egyik fő célja, hogy sikeresen megszólítsa a gazdálkodók új generációját is. A martonvásári Marton Genetics® márkanév továbbra is a magas fokú innovációra összpontosít és szem előtt tartja a 70 éves múlttal rendelkező martonvásári vetőmagokra jellemző olyan értékeket, mint a gazdálkodókkal való szoros kapcsolat, a mezőgazdasági szaktudás és a biztos nemesítői háttér. A Marton Genetics® képviselői a gazdálkodókkal közösen továbbra is azon dolgoznak, hogy minden téren fenntarthatóbb mezőgazdasági gyakorlatokat alakítsanak ki a gazdaságokban.

 

 

Kukorica fajták<ide kattints! - agrarkontakt.hu, az integrációs weboldal

 

 

Őszi búza fajták<ide kattints!

Kiemelt ajánlatok:

Kiegészítő csávázás mikrobiológiai készítményekkel<IDE KATTINTS!

Tudósítások:

Az idei 35. Bábolnai Gazdanapokon mi is ott leszünk. Egy biztos, hogy bőven lesz látványosság, érdekesség, szakmaiság a Marton Geneticsnél. Várunk MINDENKIT, látogassatok el hozzánk!

 

Az aszályban is kiváló eredményeket értek el az Mv silóhibridek!” — Marton Genetics 

Lesz takarmány a marháknak!
Óvodai beiratkozások és Silókukorica betakarítás kezdete volt Dancs Gergő termelő, tehenészeti gazdálkodó számára 2022. szeptember 1-je.
A termelő Tiszavasváriban kezdte meg a Marton Genetics Mv Admirasil silóhibrid kukorica betakarítását. Az éves szárazság ellenére (mindössze egyszer esett a térségben) a silóhibrid kitűnő mintegy 45-50 t/ha eredményt produkált.
 
Marton Genetics Tiszvasváriban
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Marton Genetics Zákányszéken>IDE KATTINTS!

 

Galéria Marton Genetics<IDE KATTINTS!

 

Kérj információt: https://www.agrarkontakt.hu/erdeklodes/

Agrárkontakt INTEM ajánlásával

agrarkontakt.hu