Rendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ez a megrendelés elektronikus úton kötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. 

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted: angolsikerrel@gmail.com e-mailcímen. 

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem! gombra való kattintással Váczi Éva egyéni vállalkozóval kötötted (egyéni vállalkozói nyilvántartási szám: 32806908, adószám: 66222314-1-33)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldök a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A fizetési határidő: 8 nap.