Kedves Jelentkezőnk!

Örülünk, hogy nyitott vagy az új ismeretek iránt és jelentkezni szeretnél különleges szakmai tréningünkre!

A program során a gyártószigetek tervezésének és bevezetésének lépéseit nézzük meg, mindezt gyakorlati oldalról megközelítve: sok videóval, és esettanulmánnyal.

Nem csak a szokványos és egyszerű tudnivalókkal foglalkozunk, hanem megnézzük azokat a speciális eseteket is, amik gyakran szembejönnek velünk, ha élesben akarjuk alkalmazni a technikákat. Ezeken múlik a siker!

Nagy hangsúlyt kap az emberi oldal. Minden fejlesztés emberek által válik valóra. Ha ezt az oldalt nem kezeljük helyesen, akkor a jól megtervezett gyártórendszerünk nem fogja hozni az elvárt eredményt...hiba tehát elhanyagolni a témát.

A fentiek alapján azt ígérjük, hogy mindenkinek hasznos és értékes információkat és tapasztalatot tudunk adni, legyen az a témával ismerkedő kolléga, komoly tapasztalattal rendelkező szakember, vagy saját cégét fejleszteni kívánó, innovatív szemléletű vállalkozó! Erre az ígéretre pedig garanciát is vállalunk: ha a nap végén úgy gondolod, hogy nem volt számodra értékes a tréning, akkor vendégünk voltál!

A jelentkezéshez ki kell töltened az alábbi regisztrációs űrlapot, majd a kapott emailben meg kell erősítened a részvételi szándékodat.

A jelentkezéshez el kell fogadnod a tréningre vonatkozó szerződési feltételeket, melyről itt tájékozódhatsz (mindössze 1 oldal):

Gyártószigetek tervezése és bevezetése  tréning  - részvételi és általános szerződési feltételek

Szeretettel várunk a tréningen!

Hajszter Imre


 Jelentkezem a 2015. március 3-án, Vácon megrendezésre kerülő tréningre:

Adatbekérés:

Amennyiben egy cégtől több résztvevő is jelentkezik, akkor minden résztvevőnél külön-külön kérjük kitölteni a résztvevővel kapcsolatos adatmezőket! Viszont ilyen esetben elegendő csak egy résztvevőnél megadni a számlázásra vonatkozó adatokat, a további résztvevőknél a vonatkozó mezőkbe "ua." megjegyzést kérünk beírni!

Email cím
Keresztnév
Teljes név (vezeték és keresztnév)
Telefonszám
Cégnév
Beosztás
Számlázási név és cím
Adószám
Fizetési mód
A regisztráció elküldésével elfogadom a részvételi feltételeket.
Honnan kaptál infót a tréningről?