Áraink

A ListaMester árai a versenytársakhoz viszonyítva kifejezetten kedvezőek – ezekkel a kedvező árakkal szeretnénk segíteni a legkisebb, kezdő vállalkozókat, hogy felvehessék a versenyt a legnagyobbakkal is.

 • Fontos neked, hogy a pénzedért jó szoftvert vásárolj?
 • Olyan megoldást keresel, aminek a legolcsóbb csomagja is tartalmazza az összes funkciót?
 • Pénzedet a saját vállalkozásodra és nem egy másik cég marketingbüdzséjére akarod fordítani?

Akkor a ListaMester a megoldás!

Hogyan működik az előfizetés? 

Csomag

Max.  tagok

száma

Havi
forgalom
Email felár
forgalom
túllépése
esetén
Tárhely Éves díj
kezdő 100 1 000 ---- 50 MB ingyenes
fehér öves 2 000 20 000 50 fillér 100 MB 12 700,- Ft
(10 000,- Ft + Áfa)
sárga öves 5 000 50 000 50 fillér 200 MB 24 130,- Ft
(19 000,- Ft + Áfa)
vörös öves 10 000 100 000 40 fillér 500 MB 36 000,- Ft
(28 346,- Ft + Áfa)
zöld öves 20 000 200 000 30 fillér 1 GB 50 000,- Ft
(39 370,- Ft + Áfa)
barna öves 50 000 300 000 20 fillér 2 GB 65 000,- Ft
(51 181,- Ft + Áfa)
szürke öves 100 000 500 000 10 fillér 5 GB 80 000,- Ft
(62 992,- Ft + Áfa)
fekete öves 500 000 korlátlan 0 10 GB 120 000,- Ft
(94 488,- Ft + Áfa)

SMS DÍJSZABÁS

Micsoda? Ezek ÉVES díjak, nem havidíjak? Hogyan lehet ennyire olcsó?

Kis címlistákra vagy a ListaMester kipróbálására a kezdő ingyenes csomagot ajánljuk. Funkcionalitásában ez is teljes: mindent tud, amit a fizetős csomagok (azt kivéve, hogy a havi forgalmi limitet nem lehet túllépni). Nincs lejárati ideje: ha 100 email címnél kisebb adatbázisod van, ingyenesen használhatod a ListaMestert. Minden az ingyenes csomagról és használatáról

Az eladó adatai: Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság, 2051 Biatorbágy, Damjanich u. 8., adószam: 21158218-2-13, cégjegyzékszám: 13-06-065996, elérhetőség: http://bithuszarok.hu, info kukac bithuszarok pont hu. 
 

Fogalmak magyarázata:

max. tagok száma

Összesen ennyi különböző email cím lehet az adatbázisodban. Egy cím több csoportban is szerepelhet, akkor is csak egynek számít. Akárhány csoportot létrehozhatsz. A tagok megengedett számát túllépni új tagok felvételével nem lehet, de új feliratkozók esetén a feliratkozásokat a rendszer akkor is elfogadja, ha túllépted a határt. Ez azonban csak ideiglenes megoldás, egy idő után a ListaMester ezt zokon veszi, és rossz esetben le is tilthatja a mail kiküldéseket és az újabb feliratkozókat. Amint lehet, érdemes inkább nagyobb csomagot váltanod. A limit túllépésére a ListaMester figyelmeztetni fog minden belépéskor és e-mailben. (Bármikor, akár év közben is csomagot válthatsz – ilyenkor a korábbi csomagból fennmaradó előfizetési díjadat beszámítjuk az új csomagodba!).

havi forgalom

Az előfizetési csomag árában havonta ennyi kiküldött levél benne foglaltatik. A hónap naptári hónapot jelent, tehát minden hónap elsején megújul a keret. A keret túllépésekor a kiküldött levelek után pótdíjat kérünk, a csomagtól függően. A keret minden csomagban bőséges, nagyon kicsi az esélye annak, hogy túlléped. Ha esetleg mégis kicsit nagyobb forgalmat szeretnél bonyolítani, akkor is szolidak az áraink: mint láthatod, szó sincs több Ft-os levelenkénti árakról. Ha tartósan nagyobb forgalmat szeretnél bonyolítani, bármikor válthatsz nagyobb csomagra. A kiküldött levelek számába nem számítanak bele az adminisztrációs levelek (amiket a rendszer küld neked) és a teszt levelek, csak a listára küldött levelek.
FONTOS! Az ingyenes (kezdő) csomagnál ezt a keretet nem lehet túllépni. Ha betelt, akkor nem lehet több emailt küldeni a ListaMesterrel.

email felár

Ha túllépted a havi megengedett email forgalmadat, akkor ennyibe kerül egy újabb levél kiküldése. Ebbe nem számítanak bele a különféle adminisztrációs levelek, amiket a rendszer küld, illetve a teszt levelek sem. Csak a listára küldés, illetve az automatikus (vagy időzített) hírlevelek számítanak kiküldésnek.

tárhely

Az összes általad elfoglalt lemez tárterület. Ez tartalmazza a hírlevelek összméretét (ami alapból általában kicsi, kivéve ha nagy méretű csatolmányokat tartalmaz), valamint a tartalmi oldalak tárterületét.

éves díj

A ListaMesternél évente csak egyszer kell előfizetési díjat fizetned; ez könnyebbé tesz a mi munkánkat és a tiédet is, hiszen sokkal kevesebb adminisztrációval jár. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy alacsonyabban tartsuk az árainkat.

 

Hogyan működik az előfizetés, mi történik pontosan, ha rendelek?

Előfizetéshez először be kell regisztrálnod a rendszerbe, vagy ha már regisztráltál, akkor be kell lépned a fiókodba. Előfizetői csomagot választani és megrendelni az Előfizetés menüpontban lehet. Fizethetsz átutalással, bankkártyával, PayPal használatával, de akár Bitcoinnal is.
Bármikor, akár év közben is csomagot válthatsz – ilyenkor a korábbi csomagból fennmaradó előfizetési díjadat beszámítjuk az új csomagodba!
Bővebb leírást az előfizetés módjáról és menetéről ITT TALÁLSZ.
Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről ITT

„Az email küldés ingyen van, nem?”

Néhányan azt állítják, az email küldése ingyenes. Azonban ez sajnos csak egy marketing-lufi…Az email küldés – főleg a tömeges küldés – sosem volt egyszerű, ha azt szeretnénk, hogy a levelek meg is érkezzenek. Egyrészt a megnövekedett spam forgalomnak „hála” egyáltalán nem könnyű elérni, hogy a leveled az olvasó postafiókjában kössön ki és ne a spam mappa egy eldugott bugyrában. Másrészt nyilván ez terheli a szervereket is, aminek a szolgáltató előbb-utóbb meg fogja kérni az árát.Vannak olyan szolgáltatók, amelyek olcsón küldik a leveleket, de pocsék hatékonysággal. Vannak olyanok, amelyeknek nagyon jó a célba juttatási arányuk, de méregdrágák.

A ListaMester az arany középutat választotta.

És ne feledd: ezért az árért levesszük a következő terheket a válladról:

 • szoftver installálás,
 • rendszergazdákkal való hercehurca,
 • smtp szerverek finomhangolása,
 • visszapattanó levelek kezelése,
 • egy géphez (vagy helyhez) kötöttség,
 • szerver oldali vagy PC-s szoftver frissítések.

Ezekkel mindegyikkel szembesülni fogsz ha "dobozos" szoftvert veszel (ezek manapság általában szerverre telepíthető, többnyire php alapú programok, tehát még csak nem is platformfüggetlenek). A ListaMesternél ez mind benne van az árban! (Sőt, már az ingyenes csomagban is).

Amit viszont a ListaMester árai NEM tartalmaznak:

 • hatalmas marketinbüdzsénk fenntartása
 • online marketing tanulmányok, amiket nem is kértél.

Ki üzemelteti a ListaMestert, miért bízzak meg benne?

​A ListaMester üzemeltetője, a Bithuszárok Bt. több éves tapasztalattal rendelkezik webes szolgáltatások működtetése terén. A ListaMestert a lev-lista.hu levelezőlista szolgáltatás hívta életre az ottani hírlevél felhasználók magasabb igényeinek kielégítése céljából. A lev-lista.hu évről évre népszerűbb, a magyar internetes élet közismert szereplőjévé nőtte ki magát a sok tízezres listatulajdonosi táborával és több százezer listatagjával.

Nem ajánljuk neked a szolgáltatásunkat, ha...

 • Egyetlen célod, hogy tízmillió emailt küldj ki.
 • Félsz a számítógéptől, vagy most ismerkedsz az internettel.
 • Egyáltalán fogalmad sincs, miről szól az online marketing.
 • Jól menő cégednél nem szempont a szoftverek ár/érték aránya.

Amit ne keress nálunk

 • A kedvező árak megtartása érdekében nincs állandó telefonos ügyfélszolgálatunk: elsősorban e-mailben tudsz minket elérni. Minden e-mailre néhány órán, maximum egy munkanapon belül válaszolunk.
 

Hírlevélküldő fizetése bankártyával Az eladó adatai: Bithuszárok Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság, 2051 Biatorbágy, Damjanich u. 8., adószam: 21158218-2-13, cégjegyzékszám: 13-06-065996, elérhetőség: http://bithuszarok.hu, info kukac bithuszarok pont hu. Kérdések és válaszok internetes kártyás fizetésről