A ProDm Alliance kíváncsi az ön véleményére. Ha kitölti és adataival együtt beküldi, 11.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap az első kérdőívért. Sőt, ezután még több kérdőív kitöltése után, még több utalványt kaphat. (De ezzel a munkával még készpénzt is kereshet.)

Az alábbi közvélemény kutató kérdőív célcsoportja azon személyek összessége, akik nem idegenkednek attól, hogy elmondják a véleményüket. Akiknek megvan a véleményük sok mindenről, és szeretik megosztani azt másokkal. Ide tartozik a napi aktualitásokról megfogalmazott vélemény (pl. foci), egy jó film ajánlása, egy finom recept elküldése az ismerősöknek, de egy vicces kép vagy videó like-olása is ("nekem tetszik"). Sőt, akár egy fájdalom mentesen, és kiválóan dolgozó fogorvost is tudnak így ajánlani egymásnak az emberek, vagy akár egy nagyon egészséges, új tápanyagot. Egyszóval: bármit, de csak olyat, amit valóban jónak találnak! (És nem azért, mert rá akarják sózni egymásra!) Mindez történhet személyesen, telefonon vagy interneten keresztül.

Kérjük, csak akkor szánja rá idejét az alábbi kérdőív kitöltésére, ha a fenti gondolatok és lehetőségek nem állnak távol öntől! Ha kitölti a kérdőívet, adatai beküldésével csatlakozik a ProDm Szövetséghez. Ezzel hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a későbbiekben önnek egyéb hasonló kutatási íveket vagy más információkat továbbítsunk megrendelőink kérésére. Ezekért ön természetesen újabb vásárlási utalványokat fog kapni. Amennyiben bármikor a jövőben mégsem kívánja igénybe venni az általunk kínált lehetőségeket, egyszerűen leiratkozhat e tagsági viszonyából, és nem fog több információt kapni.

E kérdőív kitöltése és az ön adataival együtt történő beküldése után 11.000 Ft vásárlási utalvány értéket biztosítunk az ön véleményéért és idejéért cserébe. Ez az utalvány az ön számára adómentes, a kérdőíves kutatásokat és kampányokat megrendelő vállalkozások termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlásakor használható fel. De ön akár a saját kedvenc üzletét, eladóját is behozhatja utalvány-beváltóhelyként.

Mint minden kérdőívünknek, úgy ennek a válaszait is csak egyszer tudja beküldeni.

A kérdésekre nincsenek jó vagy rossz válaszok, minden esetben az ön saját véleménye számít.

Adatait az ön kérése nélkül harmadik félnek nem továbbítjuk, és zártan kezeljük. Csupán az önnek e lehetőséget ajánló személy részére kerül elküldésre, és csupán az az információ, hogy ön kitöltötte ezt a kérdőívet.

Citromail, freemail, vipmail, gmail.hu (csak a .hu végződésű), t-online, chello, hdsnet, digikábel, upcmail, email címek esetén sokszor előfordulhat, hogy nem érnek célba a levelek, mert ezen e-mail szolgáltatók túl erős spam szűrőt használnak! Ha ön is ilyen e-mail címet használ, inkább egy másik e-mail címet adjon meg azért, hogy biztosan megkapja a vásárlási utalványait. Ha kell, egy másik internet kereső ablakban azonnal létesíthet pl. egy gmail.com címet, ha most ide kattint, és ezzel kezdhet bele e sokrétű lehetőségeket tartalmazó rendszerbe. Majd ha ezzel készen van, visszatérhet ebbe az ablakba, és folytathatja az első kérdőíve kitöltését.

Keresztneve
E-mail címe (ez lesz az egyedi azonosítója is)
E-mail címe még egyszer (nehogy egy elírási hiba miatt kimaradjon!)
Az embereknek egyre kevesebb pénzük van vásárolni. Ön szerint jó megoldás lehet a válság ellen, ha az emberek a véleményükkel segíthetnék a kereskedelem újra fellendítését, és vásárlási utalványokat kapnának ezért?
Ön észrevette már, hogy mindennapjaink egyre több területén személyes tippek, tanácsok és ajánlások árasztanak el minket? (pl. majdnem mindenkinek van egy jó tanácsa a focival kapcsolatban is, de csak kevesek véleményét veszik figyelembe - sajnos)
Előfordult már önnel, hogy valamit ajánlott ismerősének anélkül, hogy ebből bármilyen hasznot is remélt volna?
Kapott már valaha ajánlásáért cserébe valamit?
El tudná azt képzelni, hogy ha valami tényleg tetszik önnek, csak azt kellene ajánlania ismerőseinek, és ezért kaphatna különböző kedvezményeket, vagy akár készpénzt is?
Szeretné ezt a kérdőív-kitöltési módszert több emberrel is megismertetni?
Szeretne az ön által ajánlottak után - akik e kutatást elvégezték - több ezer forintos vásárlási utalványokat kapni? (Kutatás szervezés)
Jó lenne, ha nem kellene a fentiek közül egyet kiválasztani, hanem az összes lehetőség az ölébe pottyanna?
Mire költené el a legszívesebben a kérdőívekért kapott vásárlási utalványait? (Több választ is bejelölhet)
Ismer olyan üzletet, vállalkozást, vagy akár üzletkötőt, ahol szívesen vásárolna a véleményéért cserébe?
Mint az eddigiekből láthatta, nem kevés lehetőség, és sokkal több pénz az, ami itt önre vár. Hogy mindezeket valóban megkaphassa, szükséges hogy megadja az alábbi valós adatai is. Teljes neve:
Neme
Az ön életkora?
Legmagasabb iskolai végzettsége?
Munkaviszonya?
Mi a levelezési címe? (elég az utcanevet megadnia, a házszámot majd csak akkor adja meg, ha kiszállítást kér egy vásárlási utalványának felhasználása után)
Melyik városban (településen) lakik?
Melyik államban (országban) lakik?
Melyik megyében él? (Amennyiben ön budapesti, kérjük azt jelölje be!)
Postakódja (Irányító száma)?
Kérjük, a kérdőívünk kitöltésének végén is legyen nagyon figyelmes! Az adatok beküldése után kiemelten fontos információkat kell elolvasnia, többek között ezen kérdőívében megadott e-mail címének megerősítéséről.
Elfogadom a Működési Szabályzatot. (www.prodm.org/m-sz oldalon olvashatja el. Ez szükséges ahhoz, hogy a ProDm Alliance nyújtotta lehetőségek bármelyikét igénybe vegye. Ha később valamivel nem ért egyet, bármikor egyszerűen kiléphet - leiratkozhat.)